Cluedo kaartspel

Wie? Wat? Waar? Speel het klassieke Cluedo speurdersspel in een geweldig kaartspel. Stel elkaar om de beurt een vraag, verzamel de aanwijzingen en los als eerste de misdaad op!

Dubbel plezier met de Gratis Shufflecards App: De inspecteur loopt rond in het herenhuis. Zorg ervoor dat hij je niet betrapt met het bewijs! Ook handig: in de app kun je leren hoe je het spel moet spelen, dan hoef je de spelregels niet meer te lezen!

Speluitleg

Onder de misdaadkaart ligt een dader, wapen en locatie. Als je aan de beurt bent vraag je de speler links van je telkens naar twee bewijskaarten. Zie je een bewijskaart dan weet je dat die kaart onschuldig is. Als je aan iedereen om een bewijskaart hebt gevraagd, maar deze niet hebt gezien dan weet je dat 1 of beide kaarten bij de misdaad betrokken waren. Weet je zeker dat je de misdaad hebt opgelost dan mag je een beschuldiging uitspreken, ”Ik denk dat De Wit met de kandelaar in de eetkamer de misdaad heeft gepleegd!”. Kijk welke bewijzen onder de misdaadkaart liggen, komen de bewijzen overeen met je beschuldiging dan win je het spel! Anders gaat het spel verder, jij mag geen beschuldiging meer uitspreken! Heeft iedereen het mis? Dan is de moordenaar jullie te slim af geweest!

Totale waardering
no rates
0
Wat vind u van het spel?
Klik hier om het spel te beoordelen
Wat vind u van het spel?
Uw naam *
Email *
Heer/Mevrouw *
commentaar *